Wil je je gasten verwennen met ons heerlijke ijs?

Dat kan, wij komen graag op je feest. We houden namelijk van gezelligheid en doen daarom ons uiterste best om je feest, met onze super leuke ijswagen, tot een ware ervaring te brengen bij je gasten. Hoe leuk is het als er een ijswagen met muziek voor je feestlocatie staat! En dat je gasten nog lang napraten over deze leuke actie!

Daarom hebben wij verschillende pakketten samen gesteld voor je. Deze kan je opvragen via het contact formulier.
We komen op jou verjaardagsfeest, bruiloft, evenement, bedrijfsfeest, dus overal waar het gezellig is en mensen die iets lekkers willen hebben. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ook hebben wij heerlijke verse toppings zoals een palet van vers gesneden seizoensfruit, advocaat, fruitdressings en niet te vergeten onze verse slagroom. Wat u wilt regelen wij!

Onze regio waar we graag bij je langskomen is in heel de Haarlemmermeer. Daarbuiten zijn andere tarieven en kunnen via het contact formulier worden opgevraagd.

Voor bedrijven hebben wij scherpe prijzen.

Zo staan wij regelmatig op beurzen, bedrijfsevenementen en feesten. Wij kunnen 7000 gasten van een heerlijk ijsje voorzien.


Maak direct een afspraak

Heerlijke verse toppings zoals een palet van vers gesneden seizoensfruit, advocaat, fruitdressings en niet te vergeten onze verse slagroom. Wat u wilt regelen wij!