Wil je je gasten verwennen met ons heerlijke ijs?

Dat kan, wij komen graag op je feest. We houden namelijk van gezelligheid en doen daarom ons uiterste best om je feest, met onze super leuke ijswagen, tot een ware ervaring te brengen bij je gasten. Hoe leuk is het als er een ijswagen met muziek voor je feestlocatie staat! En dat je gasten nog lang napraten over deze leuke actie!

Daarom hebben wij verschillende pakketten samen gesteld voor je. Deze kan je opvragen via het contact formulier.
We komen op jou verjaardagsfeest, bruiloft, evenement, bedrijfsfeest, dus overal waar het gezellig is en mensen die iets lekkers willen hebben. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ook hebben wij heerlijke verse toppings zoals een palet van vers gesneden seizoensfruit, advocaat, fruitdressings en niet te vergeten onze verse slagroom. Wat u wilt regelen wij!

Onze regio waar we graag bij je langskomen is in heel de Haarlemmermeer. Daarbuiten zijn andere tarieven en kunnen via het contact formulier worden opgevraagd.

Voor bedrijven hebben wij scherpe prijzen.

Zo staan wij regelmatig op beurzen, bedrijfsevenementen en feesten. Wij kunnen 7000 gasten van een heerlijk ijsje voorzien.

Hoe werkt het… 

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het super leuk om een ijsjes-foodtruck te huren. Een ijsjes-foodtruck huren is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Je vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) je wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail.
  4. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  5. Wij komen bij je met onze ijsjes-foodtruck en een echte ijscoman.
  6. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in de gewenste tijd. Na de tijd zwaaien jullie ons uit.
  7. Zelf hoef je niets te doen (lekker makkelijk he).
  8. Wij versturen de nota na afloop naar je mail.

Maak direct een afspraak

Heerlijke verse toppings zoals een palet van vers gesneden seizoensfruit, advocaat, fruitdressings en niet te vergeten onze verse slagroom. Wat u wilt regelen wij!